Gå til hovedindhold

Prisen Årets Frivillig

Morsø Kommune hædrer de mange frivillige i kommunen med prisen Årets Frivillig. Prisen er en anerkendelse af den store frivillighed, der er grundlag for mange aktiviteter på Mors.

Indhold

  Alle borgere i kommunen kan indstille kandidater til Årets Frivillig.

  Næste gang prisen uddeles er til Frivilligfesten, der løber af stablen den 28. marts 2025 i Sparekassen Thy Arena | Mors.

  Se mere om frivilligfesten via dette link.

  Årets Frivillig

  Det frivillige arbejde spænder vidt i Morsø Kommune så hvem skal modtageren af årets Frivilligpris være?

  Prisen er en hædring af en frivillig, der har gjort en ekstraordinær indsats inden for frivilligområdet på Mors. Det er de frivillige, som har overskud til at være noget for os andre og for fællesskabet. De frivillige gør en stor og vigtig indsats, og derfor fortjener de TAK. 

  Hvis du kender en person, der gør en stor indsats som frivillig og fortjener at blive hyldet for sit frivillige engagement - så indstil vedkommende til Årets Frivillig.

  Alle borgere i kommunen kan indstille kandidater til Årets Frivillig. Det er muligt at genindstille tidligere års kandidater til prisen.

  Komitéen består af: borgmester Hans Ejner Bertelsen, Tore Müller (Udvalget for Børn, Kultur og Turisme), Meiner Nørgaard (Udvalget for Teknik og Miljø) og Henning Sørensen (Udvalget for Social, Sundhed og Beskæftigelse).

  Prisen er på 5.000 kr.

  Indstilling og frist

  Frist for indstilling vil være i starten af 2025.
  Skemaet vil kunne hentes via denne side.

  2022 Diana Brund Christensen

  2020-2021 Nina Andersen

  2019 Dagmar Nygaard

  2018 Johanne Marie Heide