Gå til hovedindhold

Nyheder

81 resultater

M. C. Holms Skole kan nu fortælle mere om en plan med mere legende læring og fleksible fællesskaber

18. apr. 2024
Pressemeddelelse

M. C. Holms Skoles personale og ledelse har i år arbejdet sammen om en plan for en skole, som har den legende tilgang i centrum for læring og udvikler elevernes egenskaber i forhold til fremtidens krav – og med rammer som også tager højde for elever med særlige behov. Nu er skolen klar til at fortælle nærmere om planerne for fremtiden.

Dueholmskole vil lave en skole for alle

26. mar. 2024
Pressemeddelelse

I starten af marts mødte godt 300 forældre op på Dueholmskolen for at høre om planerne for Dueholmskolens bud på en fremtidens skole. En skole med fokus på stærke fællesskaber, en skole der favner bredt, sætter tempoet ned, skaber plads til fordybelse og hvor skoledagen bliver kortere og anderledes end i dag.  

Morsø Kommunes Legat for Ældre og Handicappede 2024

11. mar. 2024

Der kan nu søges legatmidler fra Morsø Kommunes Legat for Ældre og Handicappede.

GRATIS webinar: få succes med fundraising!

01. mar. 2024

Vi tilbyder et gratis webinar for alle interesserede med Rasmus Munch fra fonde.dk, hvor du kan lære at blive bedre til at finde den rette fond eller pulje, som kan bakke op om dit projekt.

Ny mulighed for indlæggelse hjemme

29. feb. 2024

Fra 1. marts vil grupper af sårbare patienter på Mors og i Thy få mulighed for indlæggelse hjemme, som rummer store fordele for både patienter, pårørende og sundhedsvæsnet.

Video: Sådan kopierer og aktiverer du en ny MitID app fra én telefon eller tablet til en anden

20. feb. 2024

Har du fået ny telefon, eller vil du have MitID-appen på en ekstra telefon eller tablet? Så kan du fra i dag nemt kopiere og aktivere en ny MitID app fra én telefon eller tablet til en anden ved blot at scanne en QR-kode.