Gå til hovedindhold

Nyheder

84 resultater

PRESSEINFO Legat for ældre og handicappede kan søges frem til 27. maj

17. maj 2024

Øens folke- eller førtidspensionister kan lige nu søge om økonomisk støtte fra et legat, hvis det for eksempel kniber med at kunne betale husleje eller en dyr varme- eller elregning. Der kan blandt også søges om støtte til at opføre eller forbedre boliger til gavn for ældre og handicappede i Morsø Kommune.

Erfaren rådgiver til OPHAV skal udfolde centers potentialer

25. apr. 2024
Pressemeddelelse

Tidligere direktør for Stevns Klint Experience, Steen Bonke Sørensen, er hyret ind som konsulent til at udfolde det kommende oplevelses- og søsportscenters potentialer og sikre endnu bredere opbakning fra lokale interessenter.

Nye toiletbygninger skal være med til at skabe mere udeliv ved fjorden

23. apr. 2024
Pressemeddelelse

To lækre toiletbygninger med indbygget grejrum til friluftsudstyr står nu klar til at tage imod gæster ved Limfjorden. Bygningerne skal gøre det muligt for byens skoler, SFO og børnehaver at kunne blive lidt længere på turene ved fjorden. Der er også gode forhold for besøgende i kørestol og pusleplads til de mindste børn. Toiletterne er åbne for alle. Nordea-fonden har støttet bygningerne med 425.000 kr.

M. C. Holms Skole kan nu fortælle mere om en plan med mere legende læring og fleksible fællesskaber

18. apr. 2024
Pressemeddelelse

M. C. Holms Skoles personale og ledelse har i år arbejdet sammen om en plan for en skole, som har den legende tilgang i centrum for læring og udvikler elevernes egenskaber i forhold til fremtidens krav – og med rammer som også tager højde for elever med særlige behov. Nu er skolen klar til at fortælle nærmere om planerne for fremtiden.

Dueholmskole vil lave en skole for alle

26. mar. 2024
Pressemeddelelse

I starten af marts mødte godt 300 forældre op på Dueholmskolen for at høre om planerne for Dueholmskolens bud på en fremtidens skole. En skole med fokus på stærke fællesskaber, en skole der favner bredt, sætter tempoet ned, skaber plads til fordybelse og hvor skoledagen bliver kortere og anderledes end i dag.  

Morsø Kommunes Legat for Ældre og Handicappede 2024

11. mar. 2024

Der kan nu søges legatmidler fra Morsø Kommunes Legat for Ældre og Handicappede.