Gå til hovedindhold

Ejere af ejendomme i Nykøbing får forlænget frist til at tilkendegive interesse for fjernvarme

Hvis fjernvarmen skal udrulles i Nykøbing, er det nødvendigt med opbakning fra flere husstande. Morsø Varme forlænger derfor fristen for interessetilkendegivelser til marts 2024.

Indhold

  Tidligere på året blev der afholdt informationsmøde i Nykøbing Hallen om udrulningen af fjernvarme i Nykøbing. I den forbindelse blev der vedtaget en frist for, at interesserede forbrugere kunne tilkendegive, at de gerne vil have fjernvarme. 

   

  Fristen er udløbet, og på nuværende tidspunkt er der ikke nok husstande, som har tilkendegivet deres interesse i forhold til at gå videre med planerne.

  - Det er ikke tilstrækkeligt til at gå i gang med hele projektet, men bestyrelsen har besluttet at sætte mere gang i salgsarbejdet med fjernvarmen, og forlænger derfor fristen til at komme med interessetilkendegivelser til den 1. marts 2024, fortæller Peter Therkildsen, som er formand for bestyrelsen i Morsø Varme.

   

  Morsø Varme har fået til opgave at udrulle fjernvarmen til Nykøbing, og Morsø Kommune har udarbejdet et projektforslag. Det er blevet godkendt af kommunalbestyrelsen, som også har godkendt en strategisk varmeplan for øen, hvor hele Nykøbing er udlagt til fjernvarme.

   

  Der vil løbende blive orienteret om fremdriften i fjernvarmeprojektet på forsyningens og kommunens hjemmeside.