Gå til hovedindhold

Feggesundfærgen forenkler billettakster fra 1. januar 2024

Fra 1. januar 2024 vil der være nye takster på Feggesundfærgen. I/S Mors-Thy Færgefart har vedtaget en ny prisstruktur, så det bliver lettere for medarbejderne at billettere på færgen. Forenklingen betyder også en lille prisstigning for enkelte billettyper.

Feggesundfærgen ved havn på Mors

Indhold

  Se folder med sejltider og priser fra 2024

  Administrationen for Feggesundfærgen er blevet bedt om at komme med en ny prisstruktur, så det bliver lettere at billettere på færgen. Det nye forslag blev vedtaget forleden af bestyrelsen for I/S Mors-Thy Færgefart, og det betyder konkret for brugerne en lille prisstigning på nogle af Feggesundfærgens billettakster. Der er justeringer op og ned og en mindrre nedsættelse af priserne på rabatkort.

  - Vi gør det her for at gøre arbejdet mere enkelt for vores medarbejdere. På denne måde har vi også et mere gennemskueligt system for alle vores billettyper. Vi forsimpler og skaber en klarere sammenhæng mellem vores produkter. Det er noget, vi gerne har ville have gjort i et stykke tid, og nu har vi fundet en god måde, som træder i kraft fra 1. januar 2024, fortæller Meiner Nørgaard formand for I/S Mors-Thy Færgefart

  Forenklingen af billettaksterne på Feggesundfærgen betyder, at alle priser bliver delelige med 5 eller 10 kroner – hvor det i dag er mere blandede priser.Der er også etableret en bedre sammenhæng mellem, hvor meget hvert enkelt køretøj fylder på vogndækket og prisen.

  Desuden vil der blive uddelt en folder fra 29. december på færgen med de nye takster til de rejsende

  Se folder med sejltider og priser fra 2024