Gå til hovedindhold

Kom med input til kommunalbestyrelsens plan for fremtiden

Den 21. november inviterer kommunalbestyrelsen alle borgere til at høre om og komme med input til deres vision og ikke mindst plan for det fremtidige Mors.

Indhold

  Baggrunden er, at Planstrategi 2023 er i høring frem til d. 8. december – og den indeholder blandt andet kommunalbestyrelsens prioriteringer af indsatser de kommende fire år.

  - Jeg håber mange møder op, og hører om vores fælles plan for Mors. For selvom vi er inde i en god udvikling, hvor vi tiltrækker nye virksomheder og ikke mindst børnefamilier – så er det vigtigt, at vi også stopper op - og ser på, hvordan vi kan gøre det bedre. Planstrategiens mål er kort og godt - at gøre vores styrker større. Det håber jeg mange vil høre om og komme med input til, fortæller Hans Ejner Bertelsen, borgmester i Morsø Kommune.

  Borgermødet foregår i Musikværket, Gasværksvej 60, 7900 Nykøbing Mors fra kl. 19-21. Mødet er åbent for  alle, og der er ingen tilmelding.

  Til mødet vil der være en velkomst ved borgmester Hans Ejner Bertelsen og bagefter vil kommunaldirektør Rikke Würtz kort introducere planstrategien. Efter den fælles introduktion opdeles mødet i fire emnebaserede grupper –  hvor man kan komme i dialog med politikerne om planen. De fire grupper tager udgangspunkt i planstrategiens hovedtemaer, som er:

  • Bo på Mors
  • Erhvervsliv
  • Turisme
  • Klima og Natur

  Der er mulighed for at skifte mellem grupperne undervejs.

  Læs og kom med dine input online

  Planstrategien er offentlig allerede nu, og kan ses på www.mors.dk/plan - her er det også muligt at komme med input frem til d. 8. december, hvor høringsfasen slutter.


  For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

  • Hans Ejner Bertelsen, borgmester Morsø Kommune – tlf. 2479 2285