Gå til hovedindhold

Far-barn aktiviteter i Morsø Kommune

Tilbud til fædre med børn i alderen 0-1 år.

Indhold

  Fædre på barsel til babymotorik på Sundhedscenter Limfjorden

  Når man kommer til “Fædre på barsel” på Sundhedscenter Limfjorden, har man først en time med fysioterapeuten, hvor vi tumler, hygger og gennemgår et enkelt emne - dette emne kan fx være, hvordan man hjælper sit barn med at lære at kravle/gå - eller hvordan man understøtter barnets udvikling med motorisk aldersvarende legetøj. Efterfølgende er det tid til snak og tumle med de andre fædre og deres børn - det vil være “fri leg”. Det er også muligt kun at deltage i timen med fysioterapeuten og efterfølgende tage hjem. Det er plads til alle, og børnenes alder er ikke afgørende men aktiviteterne er tilrettelagt til børn i alderen 6 måneder til 1,5 år.

  Fars Legestue på Morsø Folkebibliotek

  Fars Legestue på Morsø Folkebibliotek har til formål at give fædre et rum hvor de kan mødes og være med andre mænd og fædre. Biblioteket stiller legeområdet samt tumle- og sanseredskaber til rådighed. Vi er desuden vært for kaffe, the og vand, samt snacks til børnene.

  Biblioteket ønsker at være jeres alternativ til den helt klassiske ”kaffeklub”, og give jer et fysisk rum med masser af plads til leg og læring. Børnebibliotekarerne Mille og Simon er jeres faste værter, og vi vil byde jer velkommen, og lejlighedsvist kunne lave højtlæsning med tips og tricks til oplæsning for børn, vise film for de små i børnebiografen og altid være behjælpelig med at finde bøger til børn i alle aldre.

  Vi har højstole, madpakkeområde, mikroovn, pusleplads og magasiner til fri afbenyttelse.

  Nyd den særlige babytid med andre fædre, få jer en kop kaffe og en god snak. Her er plads til at være som I ønsker det.

  Babycafé på Morsø Folkebibliotek

  Til Baby Café har både mødre og fædre mulighed for at lære andre at kende og udveksle viden, ideer og oplevelser fra dagligdagen med jeres børn. Tilbuddet er til familier med børn i alderen 0-1 år. Det er et uforpligtende arrangement - et supplement til sundhedsplejens hjemmebesøg.

  Der vil være en sundhedsplejerske til stede ved arrangementet, og der kan være forskellige sundhedspædagogiske emner.
  Du har desuden mulighed for en individuel snak med sundhedsplejersken.

  Du er velkommen til at komme sammen med dit barn, og du behøver ikke at tilmelde dig forinden. Du finder arrangementet i børnebiblioteket.

  Kalender

  Find også kalenderen i linket her for datoer - print eventuelt ud og sæt på køleskabet eller opslagstavlen:

  Torsdag 9/3 kl. 10-12:               Sundhedscentret: Tumle med din baby - motorisk leg og legetøj 

  Torsdag 16/3 kl. 10-12:             Biblioteket: Fars legestue

  Torsdag 23/3 kl. 10-12:             Sundhedscentret: Hvordan understøtter jeg mit barn bedst til at lære at kravle eller gå.

  Torsdag 30/3 kl. 10-12:             Sundhedscentret: Eventuelt en tur udenfor (vejrforbehold), ellers tumler vi indendørs 

  Torsdag 13/4 kl. 10-12:             Biblioteket: Fars legestue

  Torsdag 20/4 kl. 10-12:             Sundhedscentret: Tumle med din baby - motorisk leg og legetøj

  Torsdag 27/4 kl. 10-12:             Sundhedscentret: Hvordan understøtter jeg mit barn bedst til at lære at kravle eller gå

  Torsdag 11/5 kl. 10-12:             Biblioteket: Fars legestue

  Torsdag 25/5 kl. 10-12:             Sundhedscentret: Eventuelt en tur udenfor (vejrforbehold), ellers tumler vi indendørs

  Torsdag 8/6 kl. 10-12:               Sundhedscentret: Tumle med din baby - motorisk leg og legetøj

  Torsdag 15/6 k.l 10-12:             Biblioteket: Fars legestue

  Torsdag 22/6 kl. 10-12:             Sundhedscentret: Hvordan understøtter jeg mit barn bedst til at lære at