Gå til hovedindhold

Hjælp til fundraising

Her kan du finde gode råd til, hvordan du kan fundraise penge til netop din idé.

Indhold

  Hvad er fundraising?

  Fundraising handler om at skaffe penge til forskellige almennyttige formål, såsom etablering af en ny legeplads, nyt grej til en sportsklub eller en ny bålhytte til de lokale spejdere. Det kan også være velgørende eller sociale aktiviteter, som er rettet mod bestemte grupper af mennesker som børn og unge, ældre eller socialt udsatte.
  Man behøver ikke være professionel for at fundraise, men det kræver et godt forarbejde, god tid og ikke mindst et godt formål for at få penge fra de mange private fonde og offentlige puljer.

  Hjælp til virksomheder

  Virksomheder kan henvende sig til Morsø Erhvervsråd, som kan hjælpe iværksættere og virksomheder med fundraising.

  Fonde.dk

  Morsø Kommune har lavet en aftale med fonde.dk, som gælder for alle foreninger på Mors. Fonde.dk er et fundraisingværktøj, hvor du nemt kan få overblik over de mange forskellige puljer og fonde. Du kan også abonnere på nyhedsbreve med information om aktuelle ansøgningsfrister, læse mere om fundraising og meget mere.

  Gratis adgang for foreninger og frivillige

  Aftalen med fonde.dk betyder, at alle foreninger og frivillige i Morsø Kommune gratis kan oprette et abonnement. Foreninger kan oprette op til 3 brugere per forening. Formålet er at give vores foreninger og frivillige de bedste betingelser for at kunne fundraise til de mange projekter og gode ideer, som de sidder med, rundt om i kommunen.

  Få adgang til fonde.dk

  For at få adgang til fonde.dk, skal du blot udfylde nedenstående formular, hvorefter fonde.dk sender dig dine login-oplysninger i løbet af 1-2 hverdage. Det udleverede login (brugernavn og password) er personligt og skal opbevares forsvarligt og fortroligt, og må således ikke videregives til 3. person.

  God fornøjelse med fundraisingen.

  Tilmelding til fonde.dk