Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Frivilligfesten holdes 18. marts

Morsø Kommune holder Frivilligfesten fredag den 18. marts. Aftenen byder på hædring af sportsmestre, overrækkelse af priser og underholdning. Billetsalg starter mandag den 7. februar kl. 17.

13. jan. 2022

Indhold

  - Vi ser frem til holde Frivilligfesten i marts. Det er et af de mange arrangementer, som har været ramt af aflysninger i både 2020 og 2021. Det bliver fantastisk, at vi endelig igen kan fejre og hædre alle de frivillige ildsjæle på Mors, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen, Morsø Kommune.


  I løbet af aftenen uddeles priserne Årets Ungleder, Kulturius, Årets Kunstner, Årets Sportsnavn, Årets Frivillig og Årets Forening.

  I november som optakt til den planlagte Frivilligfest 2021 blev der offentliggjort tre nominerede til to af priserne. De tre nominerede til Årets Forening 2020-2021 er frivilliggruppen i Morsø Lokalhistorisk Arkiv, Limfjordens Idrætsforening og Morsø Rideklub. De tre nominerede til Årets Frivillig 2020-2021 er Diana Brund Christensen, Karsten Larsen og Nina Andersen. Prisvinderne afsløres til Frivilligfesten.

  Festaftenen er også en hædring af sportsmestre, der i 2020 og 2021 er blevet jysk mester, dansk mester eller har vundet medaljer ved et nordisk, europæisk eller verdens mesterskab.

  Der er 500 pladser med spisning i Arenaen. Billetter til Frivilligfest 2022 sættes til salg mandag den 7. februar kl. 17. Alle, der havde billetter til Frivilligfesten 2021, fik refunderet deres billetter umiddelbart efter aflysningen i november.

  Billetsalget bliver via hjemmesiden www.mors.dk/frivilligfest